1165781.jpg

Valaistus on surkea eikä kakun mintunsävyinen väri tule kovin hyvin esille :( Reunoilla on Marianne murskaa ja perhoset on tehty sulatetulla suklaalla.

Pohja: 100g margariinia, 1dl maitoa, 2 munaa, 1,5dl sokeria, 2dl veh. jauhoja, 1tl leiv. jauhetta, 2rkl kaak. jauhetta, 1tl van. sokeria, 1rkl per. jauhoja            1.Sulata margariini ja lisää maito joukkoon. 2.Vatkaa muna ja sokeri. 3.Sekoita kuivat aineet ja lisää vaahtoon vuorotellen maitoa margariini seoksen kanssa. 4.Paista 175 asteessa.

Alimmassa kerroksessa on Pätkis-moussea eli 1 pussi Pätkiksiä, 200g maustamatonta tuorejuustoa ja 2,5dl Flora-vispiä. Pätkikset sulatetaan vesihauteessa massaksi. Tuorejuusto sekoitetaan joukkoon. Seoksen jäähdyttyä vaahdotettu Flora-vispi lisätään mukaan ja sekoitetaan. Nam :)                     Toisessa kerroksessa on pelkkää Flora-vispiä ja vadelmia.  Kakku oli hyvää<3