Kehtaankohan vielä tehdä pipareita tai joulutorttuja? :D Mieli tekee, mutta muu perhe saattaisi katsoa vähän vinosti.. Pelkään myös, että joulufiilis kuluu siinä. Laitan tänne yhden ihanan ohjeen eräästä toisesta blogista.

Omenajoulutortut                                                                                                                                        Omena kuoritaan ja paloitellaan. Palat pyöritellään sokerissa ja kanelissa. Joulutorttujen keskelle laitetaan nokare paiston kestävää omenamarmeladia ja omenan palasia ja "taitellaan". Sitten vain uuniin<3                                                                                                                                                    Kuulostaa ihanalta, vai mitä :)

Ajattelin tänä vuonna myös rakentaa oikein kunnon piparkakkutalon, koska aikaisempina vuosina on tullut tehtyä vain pieni piparkakkukoirankoppi. Kyllä se varmaan helmikuuhun mennessä on syöty.. Olen jo suunnitellut sen valmiiksi ja miettiny värit ja karkit ja kaikki. Saattaa olla myös, että teen jotain erilaista, kuten patsaan tai lumiukon tai pianon tai luistinradan luistelijoineen, taiteilija luonteinen kun olen :D                                                                                                                                                  

Olemme myös adoptoineet erään kissa ressun, joka on kulkenut meillä noin vuoden. Kisu ei ole varmaan koskaan kokenut kunnon joulua (ressuli<3) ja meillä on myös oma kissa. Olen miettinyt myös mitä he saisivat minulta lahjaksi.. Ainakin kissankarkkeja, pallo, leluja, yms.. Jouluna pitää kaikilla olla kivaa.